wtorek, 23 lipca 2019

Steaker do mięsa

Profesjonalny steaker, z przystawką do mięsa wołowego i wieprzowego. Idealny do restauracji, sklepów mięsnych i zakładów gastronomicznych. Kotleciarka mięsa na Allegro. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Wejdź i znajdź to, czego szukasz!


Wszędzie Wszystkie kategorie. KOTLECIARKA STEAKER DO ROZBIJANIA KOTLETÓW MIĘSA. Przeznaczone są do restauracji, stołówek, sklepów mięsnych oraz sal weselnych czy firm cateringowych.


Specjalna konstrukcja sprawia, że ubytek wagowy jest znacznie mniejszy w porównaniu z. Wysokowydajne urządzenie, służące do kompleksowej obróbki mięsa (zgniatanie, nacinanie, przecinanie) na steki, kotlety, bitki itp. Eliminuje konieczność ręcznego rozbijania mięsa tłuczkiem przed jego smażeniem, grilowaniem lub marynowaniem. Używamy cookies i podobnych technologii m. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień Twojej przeglądarki oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym.


Ogłoszenia o tematyce: steaker do mięsa na Sprzedajemy. Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane i nowe w Twojej okolicy. Szybka, łatwa i lokalna sprzedaż rzeczy z drugiej ręki.


Do Twojego koszyka została dodana wybrana ilość sztuk produktu. Podczas realizacji zamówienia będzie można ją zmienić. Szczegółowa zawartość koszyka znajduje się u góry strony pod ikoną koszyka. Producent: MESKO-AGD. Przystawka do mięsa drobiowego do kotleciarki Hendi Steaker Przystawka nie jest urządzeniem samodzielnym i działa wyłącznie ze Steakerem (kotleciarką) Hendi.


Sprawdzone sklepy na Skąpiec. Zobacz inne Urządzenia do gotowania i pieczenia, najtańsze i najlepsze oferty. Wilk masarski natomiast to niezastąpiony pomocnik w branży związanej z obróbką różnych gatunków mięsa!


Steaker KMto profesjonalne wysokowydajne urządzenie do nacinania i zmiękczania masy włóknistej mięsa w którym producent zwrócił również szczególną uwagę na bezpieczeństwo użytkowania i łatwość utrzymania kotleciarki w czystości. Tego typu maszynka do schabowych, karkówki, sprawdza się w restauracjach, barach, stołówkach czy w firmach cateringowych. Jej wykorzystanie skraca czas smażenia i marynowania oraz sprawia, że mięso staje się bardziej kruche i smaczne. Z chęcią pomożemy w wyborze odpowiednich urządzeń, odpowiadających Twoim wymaganiom i potrzebom.


W tej kategorii znajdziesz urządzenia do rozbijania mięsa na kotlety firHendi, Inoxxi, Ma Ga, Mesko AG Raptor oraz RedFox. Wyrażam zgodę na używanie przez Grupę OLX sp. SMS) przez Grupę OLX sp.


Mięso poddane takiej obróbce zachowuje swoje naturalne soki, staje się pulchne i soczyste. Dozownik pozwala na umeszczenie kawałka mięsa o szerokości do cm. Maszyna do skruszania mięsa jest łatwa w obsłudze, a sam proces pracy zajmuje tylko kilka minut. MT jest profesjonalnym sprzętem gastronomicznym wykonanym z wysokiej jakości materiałów i służącym do zmiękczania i przygotowywania surowego mięsa na steki, kotlety, filety, bitki itp. Urządzenie wykonane jest ze stali nierdzewnej i przeznaczone jest do różnego rodzaju punktów gastronomicznych tj.


Najwygodniejszy, dostępny na rynku profesjonalny steaker. Wkład S0nacinająco-kruszący do steaków i kotletów Wkładka do zmiękczającego rozcinania i spinania włókien mięsa S 0ze spiralnie rozłożonymi tarczami (w odróżnieniu od wkładu S0- bardziej rozbija mięso niż nacina włókna).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty