czwartek, 1 sierpnia 2019

It614sc

Pozostawienie dzieci w kuchni bez nadzoru nigdy nie było bezpieczniejsze, ponieważ funkcja ChildLock zabezpiecza płytę przed zresetowaniem ustawień. W, z zabezpieczeniem przed dziećmi oraz funkcją zwiększania mocy Power Boost. Kup interesujący Cię produkt, wybierz sposób płatności i dostawy. Ciesz się szybką przesyłką do Twojego domu.


Funkcja PowerBoost zapewni szybki wzrost mocy grzania, a wskaźnik mocy resztkowej poprawi komfort użytkowania. Dzięki temu rozwiązaniu możesz cieszyć się większą wydajnością oraz ogromną oszczędnością czasu.

Induction hob IT614SC. Innovative technology of IQ sensors built into the cooking zones and mounted on the cookware lid guarantees completely safe and controlled hob operation. GORENJE indukcijska kuhalna plošča IT614SC je na voljo v trgovini BigBoom. Gorenje Főzőlap boltok, képek.


Sprawdzone sklepy na Skąpiec. Poznaj jej funkcje, zasady obsługi oraz dane techniczne. Skorzystaj z ekspresowej wysyłki i ciesz się nowym zakupem.


Sloveniji, ki potrošnikom omogoča preudarne nakupe. Model: IT614SC Descriere Plita cu inductie Cel mai mare avantaj al plitelor cu inductie este rapiditatea cu care se prepara mancarea (de doua ori mai repede decat pe plita obisnuita), ecomomia si siguranta.

Functia Powerboost va imbunatati performantele plitei cu inductie reducand si mai mult durata de preparare. Pre všetky zóny je možné nastaviť časovač. Tento model ponúka funkcie SuperBoost, AllBoost a tiež funkciu PowerBoost.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. If the optimum cooking time for a particular dish is known from experience, the timer can be set and the hob will switch off automatically when completed. Hover on a blue dot to see additional info for each competitor.


Click the dot to view that product. Blokada przed dziećmi to znakomite rozwiązanie adresowane do rodzin z małymi dziećmi. Kuchnia bezpieczna jak nigdy.


Cea mai variata gama de produse electronice si electrocasnice. Intra pe site sa vezi noutatile acum! Wskaźnik zalegania ciepła - bezpieczeństwo użytkowania.


Ieškokite įvairiausių prekių, vertinkite jas, lyginkite skirtingų pardavėjų kainas, raskite pigiau ir sutaupykite! Płyta grzewcza to jeden z.

Deska je ovládána dotykově, což podtrhuje její celkově moderní vzhled. Mezi její výbavu dále patří také časovač nebo dětská pojistka, která zabrání přenastavení parametrů a nechtěnému zapnutí. S prijavo se strinjate z včlanitvijo v našo e-listo.


Na vaš e-poštni naslov bomo občasno pošiljali lastne promocijske, marketinške in prodajne vsebine.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty