poniedziałek, 16 września 2019

Gorenje bo 637e21xg

GORENJE BO 637E21XG Piekarnik w Media Expert! Tent model nabízí klasické i pravé horkovzdušné pečení, katalytické čištění, teleskopické rošty i dětskou pojistku. BO 6E XG, BO 637E21XG, BO637EXG. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Gorenje BO637E21XG vélemények.


Da den varme luft strømmer frit, fordeles den jævnt og omslutter maden fuldstændigt. Da maden opvarmes jævnt og effektivt fra alle sider. Tu możesz znaleść instrukcje obsługi, także do starszych modeli urządzeń. Delikatnie wgięta tylna obudowa. Gwarancja producenta miesiące.


Więcej informacji pod nr tel. Tekintsd meg a termék információit. Med inspiration fra traditionelle træfyrede ovne gør den det muligt for varm luft at bevæge sig frit.


Megfelelő kiegészítők. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Elegantní tmavá verze pečící trouby z asi nejvyhledávanější cenové hladiny. Klasické otočné ovladače v kombinaci s přehledným displejem zajistí velice snadné a intuitivní ovládání.


Samozřejmostí jsou také ochlazované dveře, aby se o ně děti nebo případný nešika nespálil. Elegantní vestavná trouba od známého výrobce, která má vnitřní objem litrů. Pracuje v energetické třídě A. K dispozici má snadno nastavitelných funkcí. Díky režimu samočištění odpadá jedna velmi nepříjemná činnost každé hospodyňky.


Disponuje druhmi ohrevu smožnosťou pečenia až na úrovniach súčasne. Všetky informácie o produkte. Napevno si ji integrujte do své kuchyňské linky, aby ladila s okolními spotřebiči, a vy jste k ní přistupovali neustále s jistotou, že vám dodá potřebný výkon a kvalitu pečení, ať už chystáte oběd na víken nebo speciální narozeninové dezerty. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět. Multifunkční vestavná trouba v energ.


Objem trouby l, teleskopické výsuvy, HomeMADE tvar trouby, který vychází z tvaru kamenné pece. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Inspirovaný tradičními kamny na dřevo, umožňuje horkému vzduch volně cirkulovat. Díky tomu horký vzduch rovnoměrně proudí okolo připravovaného jídla, čím vždy dosáhnete vynikající výsledky pečení: křupavé zvenku a šťavnaté uvnitř.


Vestavná trouba vyrobena z vysoce odolného a pevného materiálu SilverMatte. Toto zboží není aktuálně v nabídce, vyberte prosím jiné.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty