czwartek, 26 października 2017

Gorenje it614sc

Zobacz inne Płyty elektryczne do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty. Opis produktu Płyta GORENJE IT614SC Płyta indukcyjna o szerokości 59. W, z zabezpieczeniem przed dziećmi oraz funkcją zwiększania mocy Power Boost.


ChildLock Kuchnia bezpieczna jak nigdy Blokada przed dziećmi to znakomite rozwiązanie adresowane do rodzin z małymi dziećmi. Sprawdzone sklepy na Skąpiec. Funkcja PowerBoost zapewni szybki wzrost mocy grzania, a wskaźnik mocy resztkowej poprawi komfort użytkowania.

Dzięki temu rozwiązaniu możesz cieszyć się większą wydajnością oraz ogromną oszczędnością czasu. Wskaźnik ciepła resztkowego. Induction hob IT614SC.


Innovative technology of IQ sensors built into the cooking zones and mounted on the cookware lid guarantees completely safe and controlled hob operation. Kup interesujący Cię produkt, wybierz sposób płatności i dostawy. Ciesz się szybką przesyłką do Twojego domu. Gorenje Főzőlap boltok, képek.


Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

If the optimum cooking time for a particular dish is known from experience, the timer can be set and the hob will switch off automatically when completed. Primerjaj ponudbe trgovin za GORENJE indukcijska kuhalna plošča IT614SC in izberi najboljšo. Kuhalne plošče iz kategorije Kuhanje so najboljši nakup, če želiš kvaliteten izdelek po najboljši ceni.


Preberi opis izdelka GORENJE IT614SC in se prepričaj, če je primeren zate oz. Skorzystaj z ekspresowej wysyłki i ciesz się nowym zakupem. Informacje na temat nazw towarów i cen pochodzą ze stron sklepów internetowych lub sprzedawców prezentujących cenniki na stronach internetowych.


Poznaj jej funkcje, zasady obsługi oraz dane techniczne. Pre všetky zóny je možné nastaviť časovač. Tento model ponúka funkcie SuperBoost, AllBoost a tiež funkciu PowerBoost. Kolekcija ir izstrādāta, ietverot modernās tehnoloģijas un augstas klases energoefektivitāti. Hover on a blue dot to see additional info for each competitor.


Click the dot to view that product. Zkušenosti jsem popsala v oddělení PRO. Je to nejlepší varná deska jakou jsem zatím měla. Vaření na ní je velmi rychlé. Kako bi ti mogli ponuditi prilagođeni sadržaj, na jeftinije.


Plita cu inductie IT614SC. Popis produktu Použití varné desky.

Pokud nepoužíváte spotřebič na vaření tak můžete jeho rovnou plochu využít jako odkladný případně pracovní prostor. Přednosti: funkce časovač, senzorové (dotykové) ovládání, funkce PowerBoost, SuperBoost, AllBoost, dětský zámek, ukazatel zbytkového tepla, SuperSilent (tichý provoz), funkce bezpečnostního vypnutí.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.

Popularne posty